Kiusataanko lastasi? – vertaisryhmät alakouluikäisten lasten vanhemmille alkavat

Mannerheimin Lastensuojeluliitto järjestää kiusaamista kokeneiden alakouluikäisten (7–12 v.) lasten vanhemmille valtakunnallisia vertaisryhmiä verkossa.
Oman lapseen kohdistuva kiusaaminen herättää vanhemmassa usein suurta huolta, hätää ja epätietoisuutta. Vanhemmat kaipaavat tilanteeseen tukea ja viestivät, että heillä on tarve kohdata ja kuulla muita vastaavassa tilanteissa olevia vanhempia. Vertaisryhmät (6 osallistujaa/ryhmä) vanhemmille alkavat verkossa to 25.4 sekä ti 14.5 sekä ke 15.5.

Ilmoittautuminen ryhmiin on alkanut. Ryhmäkertoja on yhteensä kuusi ja niitä ohjaavat MLL:n kouluttamat ohjaajat. Ryhmätoimintaa kannattaa tarjota vanhemmille matalalla kynnyksellä. Ryhmään osallistuakseen täytyy hallita riittävä suomen kielen taito. Ryhmään osallistujan tiedot eivät välity muille osallistujille. MLL:n työntekijät ovat ennen ryhmän alkamista yhteydessä vanhempaan varmistaakseen ryhmän soveltuvuuden vanhemmalle.

 

Lisätiedot ryhmistä ja linkki ilmoittautumiseen:  

mll.fi/vertaistukea-kiusattujen-vanhemmille

 

Olemme saaneet pyyntöjä mainosmateriaalin toimittamisesta, jota voi käyttää omassa markkinoinnissa. Alla muutamia vaihtoehtoja käytettäväksi esim. Wilmassa tai sosiaalisessa mediassa. Voit käyttää viestinnässäsi liitteenä tai viestissä olevaa kuvaa. 

 

Vaihtoehto 1
Kiusataanko lastasi? Kaipaatko tilanteeseen tukea?  
MLL:n vertaisryhmät vanhemmille alkavat verkossa huhtikuussa ja toukokuussa. 
Lue lisää ja ilmoittaudu:  mll.fi/vertaistukea-kiusattujen-vanhemmille

Vaihtoehto 2
Kiusataanko lastasi? Tilanteen kanssa ei tarvitse jäädä yksin. MLL järjestää maksuttomia vertaisryhmiä verkossa kiusaamista kokeneiden alakouluikäisten lasten vanhemmille. Seuraavat ryhmät alkavat huhtikuussa ja toukokuussa. Ryhmä kokoontuu kuusi kertaa ja osallistua voi mistä päin Suomea tahansa. 
Lue lisää mll.fi/vertaistukea-kiusattujen-vanhemmille

 

Ystävällisesti MLL:n keskusjärjestöstä

Päivi Naukkarinen, [email protected] | 050 5739596

Anthea Harms, [email protected] | 050 523 6578