Riihenmäen koulun kerhotoiminta on alkanut, ja myös Mäntsälän malli -harrastustoimintaan ilmoittautuminen alkaa pian!

Koulumme kerho- ja harrastustoimintaryhmät ovat jo alkaneet tai ovat alkamassa. Yläluokkalaisille on tarjolla käsityö- ja sählykerhoja, joista ko. kerhojen opettajat informoivat enemmän. Myös alaluokkalaisten kädentaitokerhot ovat alkaneet.

Edellämainittujen kerhojen lisäksi alaluokille suunnattu Mäntsälän malli -harrastusryhmät kokoontuvat ensimmäisen kerran viikolla 39. Koulun järjestämä harrastustoiminta on oppilaille vapaaehtoista ja maksutonta.

Tällä hetkellä tehdään vielä viimeisiä varmistuksia harrastusryhmien toteuttamiseksi. Mäntsälän malli -harrastusryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu sähköisestä linkistä, jonka lähetämme alaluokkien koteihin lähipäivinä. Seuraathan tiedotusta Wilmassa!

Koulujen harrastustoiminta on oppilaiden vapaa-ajan toimintaa. Sitä toteutetaan Mäntsälässä saatujen valtionavustusten turvin, ja toteutettavien harrastusryhmien määrä on suoraan sidoksissa saatuihin valtionavustuksiin. Lukuvuonna 2021-2022 emme valitettavasti voi tarjota paikkaa harrastusryhmässä kaikille oppilaillemme.  

Valtionavustusten käyttöehdot määrittelevät myös harrastustoiminnan toteuttamistapaa. Tämän vuoksi harrastusryhmät ovat erilaisia keskenään, esimerkiksi harrastuksen kesto, tapaamisten lukumäärä ja kuljetukset.

Tiedotamme kaikista kerhoista pian!

Terveisin, Riihenmäen koulun väki